Domů |

Novinky

Anténa Huber+Suhner 6x6 MIMO

23.8.2021

S rostoucí poptávkou po bezdrátové konektivitě ve vozidlech hromadné dopravy, tj. ve vlacích, v autobusech…, Huber+Suhner přichází s novinkou palubní 6x6 MIMO antény podporující nejnovější standard Wi-Fi 6E. Vysoko zisková všesměrová anténa založena na platformě již velmi známého a oblíbeného typu 3x3.

Vysoce flexibilní kabely RADOX® SCREENED FLEX

23.8.2021

Přední dodavatel řešení VN propojení pro Automotive sektor, společnost HUBER+SUHNER uvedla na trh novou řadu stíněných flexibilních vysokonapěťových kabelů s název RADOX FLEX, která dále rozšiřuje její nabídku produktů konektivity pro trh s elektromobily.

SUCOFLEX 570S®

23.8.2021

Portfolio kabelů Huber+Suhner SUCOFLEX 500 nově rozšířeno pro aplikace do 70GHz. Kabely řady SUCOFLEX 500 se díky použité patentové technologii „rotary swaging“ vyznačují dlouhou životností, flexibilitou, nízkými ztrátami, vynikající stabilitou fáze

Kathrein Special Communications

23.8.2021

Huber+Suhner rozšiřuje portfolio komponent o řadu Kathrein Special Communications, pro použití v kritických komunikačních sítích v průmyslovém, energetickém, blue-lights  obranném, vládním a železničním sektoru, splňuje rostoucí poptávku po všestranném, odolném a bezpečném připojení.

Výhradní zastoupení značek pro ČR a SR